Dankzij onze fysiotherapeuten bent u snel weer in beweging

Snel op de fiets een boodschap halen. Soepel door het verkeer manoeuvreren. Fietsen, lopen, bukken, daar denkt u eigenlijk niet bij na. Tot het moment dat u last krijgt van een zeurende knie, pijn in uw rug of uw chronische ziekte… Herkenbaar? De fysiotherapeut helpt u te (blijven) bewegen.

Fysiotherapie bij Arcus Sint Willebrord

1. No-nonsense mentaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Het is niet voor niets dat wij al jaren ISO:9001 HKZ gecertificeerd zijn, wat garant staat voor een hoge mate van kwaliteit! In onze visie hechten wij veel belang aan een kwalitatieve, klantgerichte en persoonlijke aanpak. Arcus St. Willebrord presenteert zich dan ook als een vriendelijke, professionele en flexibele organisatie.

2. Effectieve en oorzaakgerichte behandelingen, individueel en hands-on

Al enkele jaren voldoen wij aan de eisen voor het behandelcertificaat, wat inhoudt dat onze behandelingen minstens 10% effectiever en sneller zijn dan de rest van Nederland. Op basis van jarenlange ervaringen en diverse nascholingen zijn wij in staat een breed scala aan technieken en concepten aan te bieden. De nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied volgen we op de voet en passen we toe binnen onze praktijk. Wij streven naar een effectieve en oorzaakgerichte behandeling. Met name door de oorzaak van de klachten na te gaan kan herhaling van klachten in de toekomst voorkomen worden. Hierbij staat de patiënt altijd centraal.

3. Werken aan uw herstel

Door een combinatie van passieve en actieve begeleiding kan optimaal gewerkt worden aan uw herstel. De combinatie met ons eigen fitnesscentrum Sportpunt Hoeven, een sport – en bewegingscentrum waar u op uw eigen niveau programma’ s kunt volgen ter verbetering van conditie, fitheid en kracht, maakt het mogelijk om bijvoorbeeld vanuit de fysiotherapie een revalidatieprogramma op maat te volgen en vice versa natuurlijk om vanuit uw eigen sportieve activiteiten gemakkelijk toegang te vinden tot fysiotherapeutische behandeling.

Heeft u vragen? Stel ze ons gerust!

Uw naam

Uw email-adres

Uw telefoonnummer

Uw bericht

captcha